Metrofin: Geld lenen met de glimlach  
Bank Geld Vakantie Auto Huis Trouwen
Menu   Home / Lening aanvragen   
Home
Lening op afbetaling
Herfinanciering
Verkoop op afbetaling
Tarieven
Online aanvraag
Zwarte lijst
Vraag & antwoord
Contact
Routebeschrijving
Contact
Reacties van klanten
  Na één mailtje wist ik al dat ik bij Metrofin.be een pak minder zou betalen voor mijn lening.
  Sinds we onze lopende hypotheek door Metrofin.be lieten herfinancieren kunnen we eindelijk terug genieten van het leven.
 

Bedankt Metrofin.be, dankzij jullie konden we ons huis, na dat ongeluk van mijn man, behouden. U deed meer dan onze eigen bank. Jullie zijn tenminste mensen met een hart.
Nu lig ik ’s nachts niet meer te woelen! Metrofin.be bezorgde ons de financiële ademruimte die nodig was om zonder slapeloze nachten gelukkig verder te leven.

   
 

Vraag en antwoord

Start online aanvraag: Stap 1 stap2 stap2 stap2 stap2

Lening aanvragen

Als het om geldzaken gaat, moet u vaak snel een beslissing nemen en een contract afsluiten waar u lang aan vast zit. Een lening aanvragen is dus voor iedereen een grote stap. Als kredietbemiddelaar werken wij een goed en onafhankelijk advies uit. Zo kan u een juiste keuze maken.
Via de website van Metrofin.be kan u een lening aanvragen en u mag er zeker van zijn dat dit heel gemakkelijk, gebruiksvriendelijk en eenvoudig gaat. Bij Metrofin.be kan u niet alleen een lening aanvragen, maar ook rekenen op persoonlijke begeleiding en genieten van de jarenlange ervaring van de mensen die u bij het lening aanvragen begeleiden.

Maar buiten deskundig advies en een accurate begeleiding kan u ook bij Metrofin.be goedkoop lenen.

Maar wat betekent eigenlijk goedkoop lenen ?

Goedkoop lenen is vooral voordelig lenen. Hiervoor is het belangrijk dat u enkele maatstaven hanteert als u een voordelige lening wil. De duurtijd van het krediet is van belang. Hoe langer uw lening loopt hoe meer rente u in totaliteit zal betalen. Leningen op kortere termijn zijn dus vaak voordeliger dan leningen op lange termijn. Dat kan u zelf ook wel berekenen aan de hand van onze voorbeelden in de rubriek “tarieven”.

Indien u bijvoorbeeld een auto koopt, bent u beter dat u een autofinanciering aangaat dan een gewone lening op afbetaling. Indien u geen kredieten of schulden hebt en voldoende financiële draagkracht hebt, d.w.z.: u hebt een mooi vast inkomen, en u werkt reeds lange tijd bij dezelfde werkgever, u hebt niet overdreven veel vaste kosten, u bent gehuwd en uw dossier wordt aanvaard door onze kredietgever, kan u bij Metrofin.be beslist een goedkope lening krijgen. Wellicht goedkoper dan de tarieven die we op onze website publiceren. De tarieven op onze website zijn algemeen gangbare tarieven en zijn maximum tarieven.

Alles begint bij het accuraat invullen van de leningsaanvraag. Een lening aanvragen moet in alle eerlijkheid en oprechtheid gebeuren. Als dat gebeurt, krijgt u met de glimlach de allerbeste lening op uw maat uitgewerkt.

 KLIK HIER OM UW LENING OP AFBETALING ONLINE AAN TE VRAGEN

  Terug naar overizcht
   
 
     
*=Lening op afbetaling alle doeleinden - Een krediet kan slechts toegestaan worden na goedkeuring van uw dossier door de kredietgevers die de bestanden van de Kredietcentrale voor Particulieren, Berlaimontlaan 14 te 1000 Brussel raadpleegt. JKP = Jaarlijkse Kosten Percentage=aan een vaste debetrentevoet. Metrofin.be is de wettelijke afkorting van Metro Finance bvba kredietbemiddelaar, Frankrijklei 16 2000 Antwerpen. Ondernemingsnummer Antwerpen 0894.469.563. Toezichthouder: FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie, DG Regulering en Organisatie van de Markt, North Gate III, Koning Albert II-laan 16 te 1000 Brussel.

 
     
 
     
Webeagle zoekmachine-optimalisatie
 
Home | Lening op afbetaling | Herfinanciering | Verkoop op afbetaling | Tarieven
Online aanvraag | Vraag & antwoord | Geld lenen | Routebeschrijving | Contact
Sitemap | Privacy