Metrofin: Geld lenen met de glimlach  
Bank Geld Vakantie Auto Huis Trouwen
Menu   Home / Autofinanciering   
Home
Lening op afbetaling
Herfinanciering
Verkoop op afbetaling
Tarieven
Online aanvraag
Zwarte lijst
Vraag & antwoord
Contact
Routebeschrijving
Contact
Reacties van klanten
  Na één mailtje wist ik al dat ik bij Metrofin.be een pak minder zou betalen voor mijn lening.
  Sinds we onze lopende hypotheek door Metrofin.be lieten herfinancieren kunnen we eindelijk terug genieten van het leven.
 

Bedankt Metrofin.be, dankzij jullie konden we ons huis, na dat ongeluk van mijn man, behouden. U deed meer dan onze eigen bank. Jullie zijn tenminste mensen met een hart.
Nu lig ik ’s nachts niet meer te woelen! Metrofin.be bezorgde ons de financiële ademruimte die nodig was om zonder slapeloze nachten gelukkig verder te leven.

   
 

Verkoop op afbetaling

Start online aanvraag: Stap 1 stap2 stap2 stap2 stap2

Metrofin.be bezorgt u de sleutel van uw droomauto

Een toffe cabrio Renault ? Een praktische volumewagen van Volkswagen of een sportieve Toyota 4x4 ? Geef toe, dromen van een auto is één van de opwindendste dingen die we in dit leven kunnen doen. En eindelijk hebt u het superkoopje gevonden; die tweedehandse BMW is juist wat u zocht. De aanschaf van een nieuwe wagen blijft voor de meeste gezinnen zwaar doorwegen op het gezinsbudget. Misschien beschikt u echter niet over het nodige geld of hebt u met uw spaarcenten andere plannen. Toch hoeft u niet te wachten.

Een autokrediet officieel heet dat «een verkoop op afbetaling» van Metrofin.be brengt uw budget niet uit evenwicht. Neen, ze wordt aan uw persoonlijke situatie aangepast. Terwijl u in de showroom kiest, wordt uw krediet geregeld. U wenst een voordelig tarief? U hebt geen voorschot? U verkiest een afbetalingstermijn van 60 maanden? Indien u wenst nemen we het voorschot, de BTW en de taks op in verkeerstelling mee in uw financiering op. Met onze AUTOFINANCIERING op maat helpen wij u op de goede weg.

Metrofin.be zorgt ervoor dat uw AUTOFINANCIERING op wieltjes loopt.

KLIK HIER OM UW VERKOOP OP AFBETALING ONLINE AAN TE VRAGEN

Wat is een verkoop op afbetaling of autofinanciering ?

Uw ideale auto gezien? Metrofin.be zorgt er met een voordelige autofinanciering voor dat u deze zonder zorgen aan kunt schaffen. De (autofinanciering) verkoop op afbetaling van Metrofin.be biedt u vrijheid en zelfstandigheid. U hebt een voorschot van minstens 20 % ? Dan geniet u van een voorkeurtarief. U hebt geen voorschot : geen probleem, Metrofin.be leent u 100 %. Altijd in functie van uw behoeften en betalingsmogelijkheden. Wij zullen u echter nooit een krediet toestaan dat uw budget te boven gaat. Met Metrofin.be wordt ook uw droomauto betaalbaar. Bij Metrofin.be kunt u terecht om alles te weten te komen over de verkoop op afbetaling van uw auto. Vraag gerust een vrijblijvende offerte.

 
     
*=Lening op afbetaling alle doeleinden - Een krediet kan slechts toegestaan worden na goedkeuring van uw dossier door de kredietgevers die de bestanden van de Kredietcentrale voor Particulieren, Berlaimontlaan 14 te 1000 Brussel raadpleegt. JKP = Jaarlijkse Kosten Percentage=aan een vaste debetrentevoet. Metrofin.be is de wettelijke afkorting van Metro Finance bvba kredietbemiddelaar, Frankrijklei 16 2000 Antwerpen. Ondernemingsnummer Antwerpen 0894.469.563. Toezichthouder: FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie, DG Regulering en Organisatie van de Markt, North Gate III, Koning Albert II-laan 16 te 1000 Brussel.

 
     
 
     
Webeagle zoekmachine-optimalisatie
 
Home | Lening op afbetaling | Herfinanciering | Verkoop op afbetaling | Tarieven
Online aanvraag | Vraag & antwoord | Geld lenen | Routebeschrijving | Contact
Sitemap | Privacy